aboutus

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: SAIBO
Ετήσιες πωλήσεις: 4500000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2003
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Η Co. επιστήμης & τεχνολογίας Saibo Zhangjiagang, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται να αναπτυχθεί και την εξαγωγή του ρόλου διαμορφώνοντας τη μηχανή όπως οι μηχανές επιτροπών στεγών &wall μετάλλων, c&Z-διαμορφωμένη pulins στήριγμα-διαδρομή ξηρών τοίχων μηχανών διαμορφώνοντας τις μηχανές, τις μηχανές γεφυρών μετάλλων, καμία δοκό και καμπύλη Columnitation διαμορφώνοντας τις μηχανές, ράγες φρουράς που διαμορφώνουν τις μηχανές, σωλήνες διοχετεύσεων που διαμορφώνουν τις μηχανές και ούτω καθεξής. Η επιχείρησή μας, που βρίσκεται στην πόλη zhangjiagang. είναι στενός στην περιοχή ανάπτυξης οικονομίας Zhangjiagang και την πόλη της Σαγκάη με την ανώτερη γεωγραφική θέση και την κατάλληλη μεταφορά.

Από τη δεκαετία του '90, στους 20 αιώνες, η αγορά για τη βιομηχανία κτηρίου δομών χάλυβα βούιξε αλλά με την ανάπτυξη της βιομηχανίας δομών χάλυβα, τη μικρότερη χρονική περίοδο για την οικοδόμηση και την όμορφη extermal εμφάνιση, επίσης η λογική τιμή καταλήφθηκε στην αγορά της βιομηχανίας κτηρίου.

Co. επιστήμης & τεχνολογίας Saibo Zhangjiagang, ΕΠΕ που ασχολούνται με τη βιομηχανία δομών χάλυβα εδώ και πολλά έτη και που αφιερώνονται στην ανάπτυξη μερικών μηχανών δομών χάλυβα με μια επαγγελματική τεχνολογία και μια λογική τιμή, παρέχουμε τις καλύτερες μηχανές για τα νέα και παλαιά costomers μας. Ιδίως, είμαστε κύριος εξαγωγέας στον τομέα της κατασκευής δομών χάλυβα, και μπορούμε να παρέχουμε την επαγγελματική υπηρεσία, υψηλή - ποιότητα, μέσω του σχεδίου, και της εγκατάστασης. Ο στόχος μας είναι» μέλλον από το heartiness, μόλυβδοι πίστης στον κόσμο»

Θερμά υποδοχή για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας για τα αμοιβαία οφέλη.

 

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

-02-
Ιστορία

Η Co. τεχνολογίας Saibo Science& πόλεων Zhangjiagang, ΕΠΕ έχει καθιερωθεί το 2003, το οποίο είναι εξειδικευμένος ρόλος επιτροπής υλικού κατασκευής σκεπής διαμορφώνοντας τη μηχανή στην αρχή. Μετά από αρκετούς που λειτουργούν, η αρχική ομάδα γίνεται μια από τη μεγαλύτερη κατασκευή, και την εξαγωγή του ρόλου που διαμορφώνει τη μηχανή και που ενώνει στενά τη γραμμή σωλήνων, όπως η μηχανή επιτροπής τοίχων μετάλλων roof&, η μηχανή purlin του CZ, η στήριγμα-διαδρομή ξηρών τοίχων διαμορφώνοντας τη μηχανή, οι μηχανές γεφυρών μετάλλων, οι καμπύλες Κ-έκτασης και columiation διαμορφώνοντας τις μηχανές, και η ράγα φρουράς διαμορφώνοντας machins, διοχέτευση που διαμορφώνει τη μηχανή, Slitting& που κόβεται στη γραμμή μήκους, που ενώνει στενά τη γραμμή μηχανών σωλήνων και ούτω καθεξής.

Στην αρχή, διοργανώνουμε μόνο ένα εργαστήριο παραγωγής, τώρα για την περαιτέρω καινοτομία και η ανάπτυξη, η επιχείρησή μας έχει 100 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 10 enginners, 8 σχεδιαστές και τεχνικό 30. Και περιλάβετε 2 εργαστήρια συνελεύσεων, το εργαστήριο εργαστηρίων συγκόλλησης Forging&, εργαστηρίων Processing&Mould, αποθήκευσης και ζωγραφικής.

Μετά από σκληρή δουλειά και την ανάπτυξη πολλή ετών, γινόμαστε ο ηγέτης στον τομέα της κατασκευής δομών χάλυβα, ειδικά η εξαγωγή, 90% των προϊόντων για την εξαγωγή, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στις περισσότερες χώρες στον κόσμο, ο οποίος συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του UK, της Αυστραλίας, της Σιγκαπούρης, της Ινδίας, της Μαλαισίας, των Ε.Α.Ε., των Φιλιππινών κ.λπ.

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

 

-03-
Υπηρεσία

Η Co. τεχνολογίας Saibo Science& πόλεων Zhangjiagang, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στο σχέδιο, προϊόντα, εγκαθιστά και ρυθμίζει όλα τα είδη κρύου ρόλου που διαμορφώνουν τη μηχανή, Slitting& που κόβεται στη γραμμή μήκους, σωλήνας συγκόλλησης υψηλής συχνότητας που κατασκευάζει τη μηχανή, και δίνει στον πελάτη την καλύτερη υπηρεσία.

 

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:

1. Μπορούμε να παραγάγουμε τη βάση μηχανών με το αίτημα πελατών. Ο πελάτης έχει οποιεσδήποτε συγκεκριμένες απαιτήσεις, υπό τον όρο του εφικτού, θα υποσχεθούμε.

2. Έχουμε την επαγγελματική τεχνική ομάδα, από το σχέδιο στη ρύθμιση. Εάν ο πελάτης έχει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, μπορούμε να παρέχουμε τις επαγγελματικές συμβουλές.

3. Έχουμε την άριστη ομαδική εργασία πωλήσεων. Κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, η πώλησή μας θα δοκιμάσει το καλύτερό τους για να παρέχει τη βοήθεια για κάθε πελάτη. Υπόσχονται να ανατροφοδοτήσουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πελατών ή να καλέσουν μέσα σε 24 ώρες.

4. Είμαστε εργοστάσιο, κατασκευαστής, βάσει εξασφαλίστε την ποιότητα του εξοπλισμού, μπορούμε να παρέχουμε την καταλληλότερη και γρήγορη υπηρεσία.

 

Υπηρεσία μεταφορών:

Η επιχείρησή μας έχει τον επαγγελματικό εργαζόμενο συσκευασίας, σιγουρεύεται ότι η μηχανή δεν είναι ασφαλής, και καμία οποιαδήποτε ζημία όταν προσεγγίζεται η μηχανή στην επιχείρηση του πελάτη. Η Κίνα που στέλνει, ομάδα DHL Cosco, Fedex είναι οι καλοί συνεργάτες μας, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση στα χέρια του πελάτη.

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης:

Αφότου παίρνει ο πελάτης τη μηχανή και έχει μερικά τεχνικά προβλήματα, αρχικά, οι πωλήσεις μας θα παράσχουν τις επαγγελματικές λύσεις. Εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί, ο μηχανικός μας μπορεί να είναι έτοιμος μέσα σε 2 εβδομάδες αφότου παίρνουμε μια θεώρηση.

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

 

-04-
Η ομάδα μας

Η Co. τεχνολογίας Saibo Science& πόλεων Zhangjiagang, Ltd.can παρέχει όλα τα μεγέθη των σχεδιαγραμμάτων που βασίζουν στο αίτημα πελατών.  Συνεχίζουμε και αναπτυσσόμενος τη νέα βελτίωση για να κάνει την καλύτερη μηχανή, ο στόχος μας είναι να παραγάγουμε το ρόλο διαμορφώνοντας τη γραμμή μηχανών πιό υψηλής απόδοσης.

 

Υποστήριξη στις πωλήσεις:

Το πρόσωπο έξι διαμόρφωσε την άριστη ομάδα πωλήσεών μας. Ο επαγγελματίας, υπομονετικός, έγκαιρος και το πάθος είναι ο στόχος πωλήσεών μας. Η υποδοχή ερευνά από σε όλο τον κόσμο. Θα επιθυμούσαμε να στείλουμε την καλύτερη αναφορά σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

Εγκατάσταση, που διορθώνει και που εκπαιδεύει:

Μετά από τη διαταγή πελατών ο ρόλος μας που διαμορφώνει τη γραμμή μηχανών, θα κανονίσουμε τον επαγγελματικό τεχνικό για να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε τη μηχανή. Περίπου εκπαιδευτικοί, θα διδάξουμε τον πελάτη μαθαίνουμε πώς να ενεργοποιήσουμε τη μηχανή με το σωστό τρόπο. Όταν ο πελάτης έχει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, θα επιθυμούσαμε να βοηθήσουμε να το λύσουμε.

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

Τεχνική υπηρεσία:

Η τεχνική ομάδα μας είναι πολύ πεπειραμένη στο ρόλο κατασκευής διαμορφώνοντας τη μηχανή. Από το σχέδιο, επεξεργαμένος για να εγκαταστήσουμε, που ρυθμίζει, μπορούμε να παραγάγουμε έναν πλήρη ρόλο διαμορφώνοντας τη γραμμή. 

 

Ποιοτικός έλεγχος:

Με την περιεκτική πολιτική επιθεώρησής μας, ο ποιοτικός έλεγχός μας καλύπτει την επιθεώρηση του eah των μερών μηχανών ενώπιον της εγκατάστασης, δείγματα σχεδιαγράμματος, ηλεκτρικά μέρη και ούτω καθεξής. Η πεπειραμένη ομάδα QA μας είναι σε θέση να ελέγξει την ποιότητα κατά τη διάρκεια της παραγωγής ή πριν από την αποστολή για να εγγυηθεί ότι ο πελάτης μας θα λάβει μόνο την ποιότητα, αλλά όχι το πρόβλημα.

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας